04-04-2013 – 07-04-2013 Nadat we het de tijd hebben gegeven voor een natuurlijke bevalling, hebben we helaas moeten besluiten de pups van Chloë via een keizersnede ter wereld te helpen. Er was een blokkade voor het geboortekanaal van maarliefst 4 pups, een soort van ‘kettingbotsing’ van pups die allemaal stonden te springen om naar buiten te komen, waardoor het ondanks prima persweeen onmogelijk was voor de pups om geboren te worden. Er waren 10 pups in de buik van Chloë, helaas hebben slechts 5 pups (2 reutjes en 3 teefjes) het gered. 

De afgelopen dagen waren een rollercoaster van emoties, Enorme schrik, verdriet en ook blijdschap dat onze Chloë en haar vijf pups het zo enorm  goed doen. Een dag na de geboorte hebben we vijf mensen kunnen bellen om te vertellen dat als alles vanaf hier goed mag gaan zij over een aantal weken een pup in hun gezin mogen verwelkomen. Helaas hebben we een nog veel groter aantal mensen moeten teleurstellen. Mensen die we enorm graag aan een hondje hadden willen helpen. De mensen die blijven wachten op een volgend nest willen we bedanken voor het vertrouwen. En ook wil ik heel graag een ieder die we de afgelopen dagen hebben gesproken over de telefoon en wie is langsgekomen om zijn/haar medeleven te betuigen enorm bedanken,  we hebben dit echt gewaardeerd.

Nu krabbelen we op en proberen we te genieten van onze kanjer Chloë en haar kids. De dagindeling bestaat uit slapen drinken slapen en door mamma Chloë gebadderd worden, weinig spannend maar dat komt vanzelf. Bij de weegmomenten slaat de weegschaal steeds uit naar boven, elke dag komen ze keurig een beetje bij.

Wat is er leuker dan te beginnen met een paar kiekjes om u mee te laten genieten  van de G tjes.

21 thoughts on “G-nest WEEK 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.